Menu
Menu
Winkelwagen

Custom sieraad aanvragen

Momenteel zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons hoofdproductaanbod, maar we bieden ook gepersonaliseerde aanpassingen aan. We kunnen bijna elk sieraad dat je wenst vervaardigen tegen zeer concurrerende prijzen.

Zo werkt het: Gebruik het onderstaande formulier om je wensen te specificeren. Hoe meer informatie je geeft, zoals afbeeldingen van een bestaande ring of links naar een website, hoe beter. We beloven binnen 24 uur te reageren met een op maat gemaakt voorstel en offerte, geheel vrijblijvend.

Als je onze offerte accepteert, gaan we verder met het maken van een 3D-ontwerp van je sieraad. Dit biedt een levendige voorvertoning van het eindproduct, waarbij je de kans krijgt om eventuele aanpassingen aan te vragen. In deze fase vragen we om een aanbetaling van €50.

Zodra je akkoord gaat met het 3D-ontwerp, betaal je het resterende bedrag van de aankoopprijs, minus de €50 die je al als aanbetaling hebt gedaan. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw sieraad te maken.

Doorgaans duurt het proces van eerste ontwerp tot levering ongeveer 2 – 3 weken.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen creëren? Laat je gegevens hieronder achter, en we nemen binnen 24 uur contact met je op met een persoonlijk, vrijblijvend voorstel!