Menu
Menu
Winkelwagen

Restitutie- en Retourbeleid

Bij My Moissanite zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Mocht je desondanks niet tevreden zijn met je aankoop, bieden wij de volgende mogelijkheden voor terugbetaling en retournering.

Belangrijk informatie

Kosten: Indien je jouw aankoop wenst om te ruilen vanwege een verkeerde maat of een vergelijkbare reden, nemen wij de kosten voor retourzending op ons. Wens je echter jouw geld terug, dan worden de retourkosten niet vergoed en worden de verzendkosten in rekening gebracht.

Tijdslimiet: Je hebt 30 dagen om je product te retourneren na ontvangst van je bestelling.

Beschadigde producten: Beschadigde producten worden niet geaccepteerd als retour, tenzij de beschadiging niet aan de klant te wijten is.

Beschadigde verpakking: In het geval van een retournering waarbij de productverpakking beschadigd is en je een terugbetaling wenst, zal er een bedrag van 10 tot 15 euro, afhankelijk van het type verpakking, of een equivalente som in andere valuta, in mindering worden gebracht op de terugbetaling.

Gebruikte producten: Producten met zichtbare gebruikssporen worden niet geaccepteerd als retour. Mocht je toch een dergelijk product retourneren, brengen we de reparatiekosten in rekening.

Terugbetaling: Terugbetaling wordt verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode.

Producten op maat: Producten die speciaal ontworpen of op maat zijn gemaakt, komen niet in aanmerking voor terugbetaling of retournering.

Garantie: Al onze producten vallen onder onze levenslange garantie, die productie- en/of fabrieksfouten dekt. Dit omvat geen gebruikerssporen of schade aangericht door de klant.

Procedure voor retourzending

Neem contact met ons op via e-mail, WhatsApp of chat. Binnen 24 uur ontvang je reactie en zullen we je helpen met de vervolgstappen voor het retour.

Reactietijd: Binnen 24 uur na het verzoek om retournering nemen we contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

We staan altijd klaar om te helpen en ons uiterste best te doen om onze klanten tevreden te stellen. Als je vragen hebt over ons terugbetaal- en retourneringsbeleid, neem dan gerust contact met ons op.